0 0
Naminiai rusiški koldūnai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
600g Miltų
250ml Vandens
1 Kiaušinis
100g Kiaulienos Faršo
100g Jautienos Faršo
100g Avienos Faršo
1 Svogūnas
pagla skonį Druskos
pagla skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Naminiai rusiški koldūnai

Savybės:
  • Su Aviena
  • Su Daržovėmis
  • Su Jautiena
  • Su Kiauliena
  • Su Kiaušiniais
  • Su Mėsa
  • Su Miltais
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Labai smulkiai supjaustykite mėsą ir svogūną.
  2. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite. Per tą laiką pasiruoškite tešlą.
  3. Miltus persijokite. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską maišykite 15-20 minučių.
  4. Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus.
  5. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, o kraštus gerai užspauskite.
  6. Koldūnus virkite sūdytame vandenyje ir valgykite su norimu padažu.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Makaronai su daržovėmis ir saldžiarūgščiu padažu kiniškai
ankstesnis
Makaronai su daržovėmis ir saldžiarūgščiu padažu kiniškai
Citrus Coke
sekantis
Citrus Coke Kokteilis
Makaronai su daržovėmis ir saldžiarūgščiu padažu kiniškai
ankstesnis
Makaronai su daržovėmis ir saldžiarūgščiu padažu kiniškai
Citrus Coke
sekantis
Citrus Coke Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą