0 0
Mielinės obuolių spurgos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

2 Obuolys (-iai/-ių) dideli
250ml Pieno
14g Sausų Mielių
100g Cukraus
50g Sviesto
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
300g Miltų
kepimui Aliejaus
papuošimui Cukraus Pudros

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Mielinės obuolių spurgos

Savybės:
  • Saldu
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Obuoliais
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Iš pradžių mieles praskiedžiame truputyje šilto pieno bei sumaišome su šaukstu miltų. Pastatome šiltai, kad pakiltu.
  2. Tada joms pakilus, sumaišome su likusiu pienu, cukrumi ir išplaktais kiaušiniais. Sudedame miltus, ištirpintą sviestą ir sutarkuotus obuolius (aš tarkavau per burokinę tarką). Viską išmaišome bei uždengusios paliekame šiltai, kad pakiltu.
  3. Paskui tešlą šaukštu leidžiame į karštą aliejų bei apverdame iš abiejų pusių. Išvirusias spurgas apibarstome miltiniu cukrumi.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Mimosa
ankstesnis
Kokteilis Mimoza
Slyvų uogienė su cukinijomis
sekantis
Slyvų uogienė su cukinijomis
Mimosa
ankstesnis
Kokteilis Mimoza
Slyvų uogienė su cukinijomis
sekantis
Slyvų uogienė su cukinijomis

Parašyti Savo Komentarą