Jums reikės:
-
Tešlai
-
1kg Aukščiausios rūšies kvietinių miltų
-
450g Kepinių Margarino
-
4 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
200g 30 proc. riebumo grietinės
-
Pagal skonį Druskos
-
Įdarui
-
1kg Kiaulienos Sprandinės
-
3 Svogūnai (-as/-ų)
-
50g Kepinių Margarino
-
Puse Pakelio Vegetos prieskonių
-
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
-
Šlakelis Šalto Virinto Vandens
Paruošimo būdas
Mėsos įdarą galima pakeisti daržovėmis, varške ar kuom tik širdis geidžia.
Recepto autorius: pavaryk.lt
Steps
1
Done
45min
|
Tešla1. Į indą pilame miltus. Išpilame visą pakelį. |
2
Done
15min
|
Įdaras
|
3
Done
45min
|
Kibinai
|