0 0
Kepta višta su rozmarinais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

1 Višta (-os/-ų)
200g Sviesto
9 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
1 Citrina (-os/-ų)
saujelė Šviežių Rozmarinų
1 šaukštas Maltų Čili Pipirų
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Kepta višta su rozmarinais

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Mėsa
  • Su Vištiena
  • Šventiniai
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių.
  2. Nuplaukite ir nusausinkite vištą. Nutarkuokite citrinos žievelę. Citriną perpjaukite į keturias dalis, atsidėkite. Rankiniu mikseriu išplakite sviestą, citrinos žievelę, spaustą česnaką ir rozmarinus.
  3. Padarykite įpjovą tarp odos ir vištos krūtinėlės bei ties šlaunelėmis ir sparneliais. Į „kišenėles“ prigrūskite ¾ sviesto ir rozmarinų masės. Likusia mase ištrinkite vištos vidų.
  4. Vištos vidų pagardinkite druska, pipirais ir aitriųjų pipirų milteliais. Įkiškite citrinos ir česnako skilteles bei kelias rozmarinų šakeles. Siūlu suriškite vištos šlauneles ir sparnelius.
  5. Vištą dėkite į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite apie 50 min. Nuriškite siūlus, išimkite įdarą, supjaustykite ir patiekite.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Jautienos Troškinys su Grybais
ankstesnis
Jautienos Troškinys su Grybais
Zrazai su kiauliena
sekantis
Zrazai su kiauliena
Jautienos Troškinys su Grybais
ankstesnis
Jautienos Troškinys su Grybais
Zrazai su kiauliena
sekantis
Zrazai su kiauliena

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here