0 0
Ispaniškas jautienos troškinys

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
1kg Jautienos Filė
1 sauja Džiovintų Grybų
3 Pomidorų
1 Svogūno
1 stiklinė Balto Sauso Vyno
4 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
6 Migdolų
1 skiltelė Česnako
žiupsnelis Petražolių
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Ispaniškas jautienos troškinys

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiauliena
  • Su Mėsa
  • Su Svogūnais
  • Su Vynu
Virtuvė:
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Grybus pamerkite. Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų.
  2. Mėsą supjaustykite stambiomis juostelėmis, pasūdykite, apibarstykite pipirais, apvoliokite miltais ir pakepkite. Kepkite po kelis gabalėlius, greitai, kad neišbėgtų sultys. Sudėkite apkeptus gabalėlius į puodą, uždenkite, kad neatvėstų.
  3. Tame pačiame aliejuje (jei mažoka, įpilkite daugiau) pakepkite svogūną, sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus (prieš tai nuplikykite ir nulupkite žieveles bei išimkite sėklas). Daržoves kepkite 15 min., tada įpilkite vyno, padidinkite kaitrumą ir dar 3 min. patroškinkite.
  4. Šiuo padažu užpilkite mėsą ir troškinkite apie 40 – 60 min. Jei padažo mažoka, įpilkite vandens.
  5. Sudėkite į mėsą išmirkytus grybus (prieš tai nuspauskite) ir patroškinkite 10 min. Galiausiai sudėkite smulkintus česnakus, migdolus ir smulkintas petražoles.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Sidecar Kokteilis
ankstesnis
Sidecar Kokteilis
Cinamono ir čili pipirų užpiltinė
sekantis
Cinamono ir čili pipirų užpiltinė
Sidecar Kokteilis
ankstesnis
Sidecar Kokteilis
Cinamono ir čili pipirų užpiltinė
sekantis
Cinamono ir čili pipirų užpiltinė

Parašyti Savo Komentarą