0 0
Cukinijų sveikuoliški vafliai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
2 Mažų Cukinijų
1 Kiaušinis
2 Česnakas (-ai/-ų) skiltelės
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
40g Sūrio babybel
4 šaukštai Avižinių Miltų
Padažui
2 šaukštai Graikiško Jogurto
1 šaukštas Majonezo
pagal skonį Sviežių Krapų
šlakelis Citrinos Sulčių
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Cukinijų sveikuoliški vafliai

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Sūriu
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Porcijos 6
  • Vidutinis

Jums reikės:

  • Padažui

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pasūdome ir paliekame 10-15 min.
  2. Gerai nuspaudžiame susidariusias sultis. Pabarstome druska ir pipirais, įspaudžiame česnaką, dedame kiaušinį, išmaišome.
  3. Beriame Kama drūdų mišinio ir avižinių miltų, gerai išmaišome.
  4. Vafline ištepame kokoso aliejumi, gerai įkaitiname, dedame apie 2 v.š. tešlos, kepame apie 6-7 min.
  5. Valgome su padažu.

P.S. Jeigu neturite vaflines, galima kepti tiesiog keptuvėje blynais 🙂

Recepto autorius: Jelenos Maisto Blogas

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Sokoladiniai bananu ledai ant pagaliuko
ankstesnis
Šokoladiniai bananų ledai ant pagaliuko
Kokteilis National Aquarium
sekantis
Kokteilis National Aquarium
Sokoladiniai bananu ledai ant pagaliuko
ankstesnis
Šokoladiniai bananų ledai ant pagaliuko
Kokteilis National Aquarium
sekantis
Kokteilis National Aquarium

Parašyti Savo Komentarą