Jums reikės:
-
2 Mažų Cukinijų
-
1 Kiaušinis
-
2 Česnakas (-ai/-ų)skiltelės
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
-
40g Sūriobabybel
-
4 šaukštai Avižinių Miltų
-
Padažui
-
2 šaukštai Graikiško Jogurto
-
1 šaukštas Majonezo
-
pagal skonį Sviežių Krapų
-
šlakelis Citrinos Sulčių
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pasūdome ir paliekame 10-15 min.
- Gerai nuspaudžiame susidariusias sultis. Pabarstome druska ir pipirais, įspaudžiame česnaką, dedame kiaušinį, išmaišome.
- Beriame Kama drūdų mišinio ir avižinių miltų, gerai išmaišome.
- Vafline ištepame kokoso aliejumi, gerai įkaitiname, dedame apie 2 v.š. tešlos, kepame apie 6-7 min.
- Valgome su padažu.
P.S. Jeigu neturite vaflines, galima kepti tiesiog keptuvėje blynais 🙂
Recepto autorius: Jelenos Maisto Blogas