0 0
Airiška duona

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

4 stiklinės Miltų
1.5 šaukštelio Kepimo Miltelių
2 stiklinės Pasukų
1 šaukštas Kmynų
1 stiklinė Razinų
1 šaukštelis Druskos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Airiška duona

Savybės:
  • Su Miltais
  • Vegetariškas
  • 45min
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Dubenyje persijokite miltus, kepimo miltelius, druską ir geriamąją sodą. Suberkite razinas ir kmynus, gerai išmaišykite. Įplakite pasukas, kad gautųsi minkšta tešla.
  2. Švelniai išminkykite tešlą ir padalinkite į dvi dalis. Iš kiekvienos dalies suformuokite apvalų kepalą, kuriuos kepkite kepimo popieriumi išklotoje ir riebalais išteptoje skardoje.
  3. Skardą su duona pašaukite į įkaitintą (iki 190 laipsnių) orkaitę ir kepkite apie 45 min.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Espresso Martini Kokteilis
ankstesnis
Espresso Martini Kokteilis
Kokteilis su avokadu
sekantis
Kokteilis su Avokadu
Espresso Martini Kokteilis
ankstesnis
Espresso Martini Kokteilis
Kokteilis su avokadu
sekantis
Kokteilis su Avokadu

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here