Pradžioje į didesnį dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius bei maistinę sodą. Tada kitame dubenyje sumaišome abiejų rūšių cukrų. Ištirpintą sviestą pilame ant cukraus bei gerai išplakame. Po vieną įmušame abu...
Prancūziški eklerai kepami iš plikytos tešlos, kurios receptų yra daug, bet gaminimo principas bendras visoms: skysčių-riebalų mišinys su druska ir cukrumi užverdamas, į jį per kartą suberiami visi sijoti miltai,...
Pirmiausia visus nurodytus ingredientus sudėkime į plaktuvą bei plakime kol masė bus vientisa ir kažkiek papurusi. Galiausiai į stiklines pridėkime ledo bei užpilkime gėrimą. Gaunasi skani šalta kava! Skanaus.
Iš pradžių agurkus, čili pipirus, juoduosius pipiru ir laurų lapus sudedame į stiklainius, užpilame su verdančiu vandeniu. Stiklainius pridengiame dangteliais. Palaikome maždaug 10-15 minučių arba, kol rankos nedega ir nupilame...
Pradžioje miltus sumaišome su cukrumi, soda bei kakavos milteliais. Tada įpilame sojų pieno arba tiesiog vandens kartu su citrinų sultimis. Kai masė taps vientisa, įpilame romo aromato bei acto. Viską...
1. Pradžioje smulkiai sukapojame česnakus, svogūnus bei imbierą. Viska sudedame į blenderį bei pridedame ciberžolės, kalendros bei kmynų. Viską susmulkiname iki vientisos masės, pridedame druskos, sviesto bei cukraus ir dar...
Kai randu kokį įdomesnį sūrio pyrago receptą, būtinai užsidegu jį iškepti. Vien dėl to, kad sūrio pyragas praktiškai visada bus skanus, suklysti praktiškai nėra šansų, ingredientai nesudėtingi, ir visada visiems...
Pirmiausia iš tešlai skirtų ingredientų išmaišome vientisą tešlą. Tada iškepame lietinius gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Po to tarkuotus obuolius pabarstome cukrumi ir cinamonu. Susukame lietinių vamzdelius. Patiekiame ir...
Didelėje aukštoje taurėje arba Kolinzo taurėje gerai išmaišykite visas dalis. Ant viršaus užpilkite sodos vandens. Vėl pamaišykite. Taurę papuoškite apelsino griežinėliu ir įmeskite vyšnaitę.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika