Jums reikės:
-
200g Agrastų
-
500g Brokolių
-
1 Svogūno
-
200g Konservuotų Žaliujų Žirnelių
-
žiupsnelis Razinų
-
100g Migdolų
-
3 šaukštai Majonezo
-
2 šaukštai Balzaminio Acto
-
1 šaukštas Medaus
-
žiupsnelis Druskos
Paruošimo būdas
- Visus komponentus užpilui sumaišykite.
- Brokolius išskirstykite žiedynais, 3 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Paskui perpilkite šaltu vandeniu.
- Brokolius supjaustykite gabalėliais, svogūnus – pusžiedžiais. Migdolus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir susmulkinkite.
- Sumaišykite brokolius, kiaulieną, svogūnus, žaliuosius žirnelius, razinas ir migdolus. Užpilkite užpilu, pastatykite 1 val. į šaldytuvą.