0 0
Birus mėsos įdaras cepelinams

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

200g Kiaulienos Faršo
200g Jautienos Faršo
300g Šaltai Rūkytos Šoninės
1 Svogūno
3 skiltelės Česnako
žiupsnelis Maltos Mėsos Prieskonių
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Birus mėsos įdaras cepelinams

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Jautiena
  • Su Kiauliena
  • Su Mėsa
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Sudėkite faršą į įkaitintą keptuvę, suberkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir svogūną, įberkite druskos, pipirų ir viską šiek tiek pakepinkite.
  2. Šoninę truputį pavirkite, kad aptirptų riebaliukai.
  3. Tada supjaustykite ją smulkiais kubeliais.
  4. Paruoštą šoninę sumaišykite su pakepintu faršu ir paskaninkite prieskoniais.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Virtų bulvių didžkukuliai su virta mėsa
ankstesnis
Virtų bulvių didžkukuliai su virta mėsa
Krienų užpiltinė
sekantis
Krienų užpiltinė
Virtų bulvių didžkukuliai su virta mėsa
ankstesnis
Virtų bulvių didžkukuliai su virta mėsa
Krienų užpiltinė
sekantis
Krienų užpiltinė

Parašyti Savo Komentarą