Jums reikės:
-
400g Kiaulienos Filė
-
1 šaukštas Kiaulienos Filė
-
1 Morkos
-
2 Raudonosios Paprikos
-
1 Čili Pipiro
-
1 šaukštelis Druskos
-
30ml Citrinos Sulčių
-
2 šaukšteliai Rudojo Cukraus
-
1 šaukštelis Žuvies Padažo
-
150g Sojos Daigų
-
Sauja Svogūnų Laiškų
Paruošimo būdas
- Daržoves ir svogūnų laiškus nuplaukite. Iš paprikų išimkite sėklas. Aitriąją papriką supjaustykite kubeliais, saldžiąsias paprikas – šiaudeliais, morką – griežinėliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.
- Kiaulieną supjaustykite stambokais gabalėliais, apkepkite aliejuje, paskui sudėkite saldžiąsias paprikas ir pakepkite dar 5 min.
- Sudėkite keptą mėsą ir paprikas į puodą, sudėkite aitriąsias paprikas, morkas, supilkite citrinos sultis, žuvies padažą ir įpilkit 1,5 litro karšto vandens. Kai užvirs, virkite 15 min. Jei reikia, įberkite druskos.
- Nukelkite puodą nuo viryklės, sudėkite svogūnų laiškus ir sojos daigus, išmaišykite ir išpilstykite į lėkštes.