Jums reikės:
- 
                                          400g Kiaulienos Filė
- 
                                          1 šaukštas Kiaulienos Filė
- 
                                          1 Morkos
- 
                                          2 Raudonosios Paprikos
- 
                                          1 Čili Pipiro
- 
                                          1 šaukštelis Druskos
- 
                                          30ml Citrinos Sulčių
- 
                                          2 šaukšteliai Rudojo Cukraus
- 
                                          1 šaukštelis Žuvies Padažo
- 
                                          150g Sojos Daigų
- 
                                          Sauja Svogūnų Laiškų
Paruošimo būdas
- Daržoves ir svogūnų laiškus nuplaukite. Iš paprikų išimkite sėklas. Aitriąją papriką supjaustykite kubeliais, saldžiąsias paprikas – šiaudeliais, morką – griežinėliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.
- Kiaulieną supjaustykite stambokais gabalėliais, apkepkite aliejuje, paskui sudėkite saldžiąsias paprikas ir pakepkite dar 5 min.
- Sudėkite keptą mėsą ir paprikas į puodą, sudėkite aitriąsias paprikas, morkas, supilkite citrinos sultis, žuvies padažą ir įpilkit 1,5 litro karšto vandens. Kai užvirs, virkite 15 min. Jei reikia, įberkite druskos.
- Nukelkite puodą nuo viryklės, sudėkite svogūnų laiškus ir sojos daigus, išmaišykite ir išpilstykite į lėkštes.










 
                 
                



