Jums reikės:
-
450g Juodojo Šokolado
-
6 Kiaušinių
-
215g Sviesto
Paruošimo būdas
- Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepimo formą patepkite sviestu ir išklokite kepimo popieriumi.
- Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir išlydykite kartu su sviestu virš indo su verdančiu vandeniu.
- Kitame dubenyje virš indo su verdančiu vandeniu paplakite kiaušinius, kol ims tirštėti, tada nuimkite nuo ugnies ir išplakite iki putų.
- Pusę kiaušinių masės įmaišykite į šokolado masę. Tada įmaišykite likusią. Supilkite į kepimo formą ir uždenkite sviestu patepta folija.
- Kepimo formą įstatykite į didesnę formą su labai karštu vandeniu.
- Kepkite 5 min. Nuimkite foliją ir pakepkite dar 10 min. Išimkite iš indo su vandeniu ir leiskite atvėsti. Tada išverskite iš formos ir skanaukite.