0 0
Morenginis tortas su braškėmis ir ledais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
5 Kiaušinio Baltymų
230g Cukraus Pudros
250g Grietinėlės
300g Braškių
500g Vanilinių Ledų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Morenginis tortas su braškėmis ir ledais

Savybės:
  • Saldu
  • Su Braškėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Ledais
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Porcijos 6
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Sumaišykite baltymus ir cukraus pudrą karščiui atspariame inde. Įstatykite indą į indą su vandeniu ir greitai maišydami kaitinkite, kol gausite tirštą masę. Tada nukelkite nuo viryklės ir palikite atvėsti.
  2. Įklokite į kepimo skardą sviestinio popieriaus. Su konditeriniu maišeliu padarykite iš baltymų masės du apskritimus 22 – 24 cm skersmens, 1,2 – 1,5 cm aukščio. Kepkite 100 laipsnių orkaitėje 2 valandas.
  3. Pertepimui sumaišykite ledus su puse braškių.
  4. Kepimo formą su nuimamais kraštais išklokite kepimo popieriumi. Padėkite ant dugno vieną iškeptą lakštą. Tada sudėkite su braškėmis sumaišytus ledus. Ant viršaus uždėkite antrą lakštą. Dviem valandoms padėkite formą į šaldiklį.
  5. Likus 15 min. iki patiekimo išimkite tortą iš formos, papuoškite plakta grietinėle ir likusiomis uogomis.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Imbierinė arbata
ankstesnis
Imbierinė arbata
Black Russian
sekantis
Black Russian Kokteilis
Imbierinė arbata
ankstesnis
Imbierinė arbata
Black Russian
sekantis
Black Russian Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą