Jums reikės:
-
4 Vištienos Filė
-
40g Parmezano Sūrio
-
75g Maltų Džiūvesėlių
-
50g Miltų
-
3 Kiaušinių
-
100g Alyvuogių Aliejaus
-
500g Pomidorų Pastos
-
50g Mocarela Sūrio
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Lėkštėje sumaišykite džiūvėsėlius ir tarkuotą parmezaną. Kiaušinius išplakite. Į kitą lėkštę supilkite miltus.
- Vištos krūtinėles išmuškite, pagardinkite druska bei pipirais. Tada apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose su sūriu.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištos krūtinėles, apie 8 minutes, kol mėsa pasidengs auksaspalve plutele. Padėkite ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
- Į didelį kepimo indą supilkite pomidorų padažą. Ant jo suguldykite vištos krūtinėles, ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytą mocarelą ir pabarstykite tarkuotu parmezanu. Įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 15-20 minučių. Patiekite su virtomis daržovėmis.