Jums reikės:
-
600g Miltų
-
250ml Vandens
-
1 Kiaušinis
-
100g Kiaulienos Faršo
-
100g Jautienos Faršo
-
100g Avienos Faršo
-
1 Svogūnas
-
pagla skonį Druskos
-
pagla skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Labai smulkiai supjaustykite mėsą ir svogūną.
- Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite. Per tą laiką pasiruoškite tešlą.
- Miltus persijokite. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską maišykite 15-20 minučių.
- Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus.
- Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, o kraštus gerai užspauskite.
- Koldūnus virkite sūdytame vandenyje ir valgykite su norimu padažu.