Jums reikės:
-
200g Neriebios Varškės
-
100ml Alyvuogių Aliejaus
-
1 pakelis Kepimo Miltelių
-
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
350g Miltų
-
100g Saliami Dešros
-
pagal skonį Druskos
-
250g Fermentinio Sūrio
-
2 Pomidoras (-ai/-ų)
-
1 Raudonoji Paprika (-os/-ų)
-
1 Geltonoji Paprika
-
50g Marinuotų Grybų
-
100g Pomidorų Padažo
-
saujelė Juodų Alyvuogių
Paruošimo būdas
- Tešlai varškę sumaišykite su alyvų aliejumi ir kiaušiniais. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska. Greitai užmaišykite tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 175 C.
- Nuplaukite papriką, pašalinkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Saliami ir pomidorus supjaustykite griežinėliais. Grybus – plonomis juostelėmis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
- Plonai iškočiokite tešlą ir padėkite ją ant kepimo skardos, išteptos sviestu. Iškočiotos tešlos viršų gausiai patepkite alyvų aliejumi ir kečupu, užbarstykite pusę sutarkuoto sūrio.
- Tolygiai išdėliokite įdarą ir pabarstykite likusiu sūriu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje iki geltonai – rusvos spalvos apie 20 min.
- Iškeptą picą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į lėkštę ir iš karto patiekite.