Jums reikės:
-
2 Tortilija (-os/-ų)
-
pagal skonį Pomidoras (-ai/-ų)
-
saujelė Mocarela Sūrio
-
pagal skonį Svogūnų Laiškų
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
-
Užtepui
-
1 Avokadas (-ų /-ai)Mažas
-
pora lašelių Citrinos Sulčių
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Supjaustome smulkiai pomidoriukus, svogūnų laiškus.
- Keptuve įkaitiname, papurškiame vos vos aliejumi, dedame vieną tortiliją, ant viršaus dedame pomidoriukus, svogūnų laiškus, tarkuotą mozarella.
- Pagardiname druska ir pipirais. Uždengiame kita tortilija, pakepame kelias minutes, tada apverčiame ir pakepame, kol sūris išsilydis ir tortilija apskrus.
- Avokadą sutriname šakute, gardiname druska, pipirais ir citrinos sultimis.
- Šiek tiek atvėsintą tortiliją supjaustome porcijomis, tiekiame su avokado užtepu.
Recepto autorius: Jelenos Maisto Blogas