Jums reikės:
-
300g Ryžių Makaronų
-
1 Brokolių
-
200g Pievagrybių
-
1 Morkos (-ų)
-
5 Svogūnų Laiškų
-
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
-
1 šaukštelis Sezamų Sėklų
-
15g Šviežio Imbiero (-ų)
-
1 šaukštelis Sezamų Aliejaus
-
1 šaukštai Austrių Padažo
-
2 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
Paruošimo būdas
- Morką nulupkite ir smulkiai supjaustykite, brokolius susmulkinkite. Česnaką supjaustykite skiltelėmis, imbierą nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Pievagrybius suplaukite ir supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.
- Ryžių makaronus išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės, nukoškite ir perplaukite šaltu vandeniu. Gilioje keptuvėje aliejuje apkepkite česnaką ir imbierą, apie 30 sekundžių.
- Tuomet sudėkite grybus, morkas ir brokolius. Ant stiprios ugnies daržoves kepkite apie 3 minutes, nuolat pamaišydamos. Galiausiai supilkite austrių padažą.
- Į keptuvę sudėkite ryžių makaronus, pagardinkite sezamo aliejumi ir svogūnų laiškais, gerai išmaišykite. Makaronus padalinkite porcijomis ir, prieš patiekdami, pabarstykite sezamo sėklomis.