Jums reikės:
-
500g Vištienos Sparneliai
-
4 šaukštai Sojų Padažo
-
1 šaukštelis Medaus
-
1 skiltelė Česnako
-
1 šaukštas su kaupu Sezamo Sėklų
-
Pagal skonį Druskos
Paruošimo būdas
1. Iš pradžių vištienos sparnelius perpjauname į tris dalis, užberiame žiupsnelį druskos, išmaišome (druskos daug nededame, nes iškeptų sparnelių skonis turi būti saldokas).
2. Tuomet įkaitintame aliejuje iš abejų pusių apkepame sparnelius, išimame iškepusius sparnelius į lėkštę, alieju po sparnelių kepimo išpilame bei sudedame į keptuvę sojos, medaus ir sutarkuoto česnako mišinį, pakepame maždaug 30 sekundžių, kol sutirštės. Tada sudedame vėl vištienos sparnelius, užberiame sezamus bei maišydamos pakepame, kol padažas bus tąsus, apie 30 sekundžių.
Rekomenduojame valgyti su virtais ryžiais.