Jums reikės:
-
300g Kalakutienos Filė
-
1 Raudonoji Paprika (-os/-ų)
-
2 saujos Anakardžių riešutų
-
Marinatas
-
2 šaukštai Saldžiarūgščio Sojos Padažo
-
1 šaukštas Balzamiko Acto
-
Padažas
-
150ml Vandens
-
4 šaukštai Saldžiarūgščio Sojos Padažo
-
2 šaukštai Balzamiko Acto
-
1 šaukštas Žaliosios citrinos sulčių
-
2 šaukštai Medaus
-
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
-
1 šaukštas Krakmolobe kaupo
Paruošimo būdas
- Kalakutieną suspjaustome plonomis juostelėmis, užpilame marinatu ir bent pusvalandį palaikome.
- Pakepiname juostelėmis supjaustytą papriką ir sudedame į dubenį. Toje pačioje keptuvėje pakepiname mėsą, kol gražiai apskrunda, baigdami kepti sudedame česnaką, ir dar apie minutę pakepame. Sudedame nuplautus riešutus ir papriką.
- Dubenėlyje truputį pašildome vandenį, išmaišome jame krakmolą, kad neliktų gumuliukų.
- Supilame visus kitus ingredientus. Paragaukite, ir jei kažko trūksta, įpilkite pagal savo skonį.
- Užpilame padažą ant mėsos ir maišydami patroškiname, kol jis ims tirštėti. Tiekiame su ryžiais. Skanaus!
Recepto autorius: Jurgittos Receptai