Prancūziški eklerai kepami iš plikytos tešlos, kurios receptų yra daug, bet gaminimo principas bendras visoms: skysčių-riebalų mišinys su druska ir cukrumi užverdamas, į jį per kartą suberiami visi sijoti miltai,...
Iš pradžių agurkus, čili pipirus, juoduosius pipiru ir laurų lapus sudedame į stiklainius, užpilame su verdančiu vandeniu. Stiklainius pridengiame dangteliais. Palaikome maždaug 10-15 minučių arba, kol rankos nedega ir nupilame...
Pirmiausia vandenį, cukrų bei kavą supilame į puodą ir užverdame maišydami, kad cukrus neprikeptų bei visiškai ištirptų. Užvirus, verdame, kartas nuo karto (kas maždaug 10-20 minučių) pamaišydami 3 valandas (taip,...
Kai randu kokį įdomesnį sūrio pyrago receptą, būtinai užsidegu jį iškepti. Vien dėl to, kad sūrio pyragas praktiškai visada bus skanus, suklysti praktiškai nėra šansų, ingredientai nesudėtingi, ir visada visiems...
Pirmiausia iš tešlai skirtų ingredientų išmaišome vientisą tešlą. Tada iškepame lietinius gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Po to tarkuotus obuolius pabarstome cukrumi ir cinamonu. Susukame lietinių vamzdelius. Patiekiame ir...
Kalakutieną suspjaustome plonomis juostelėmis, užpilame marinatu ir bent pusvalandį palaikome. Pakepiname juostelėmis supjaustytą papriką ir sudedame į dubenį. Toje pačioje keptuvėje pakepiname mėsą, kol gražiai apskrunda, baigdami kepti sudedame česnaką,...
Pirmiausia į puodą pilkite vandenį, dėkite mėsą, raugintus kopūstus, prieskonius, užvirinkite ir virkite maždaug 60 minučių. Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite šlakelį augalinio aliejaus. Riebalus įkaitinkite ir juose pakepinkite...
Įdėkite cukraus kubelį į stiklinę ir užlašinkite Angostura Bitterio kol kubelis pilnai sušlaps, užpilkite šiek tiek vandens Išmaišykite kol cukrus pilnai ištirps Pripildykite stiklinė ledukų ir supilkite burboną Galite pagardinti...