Jums reikės:
-
5 Pomidorai
-
2 stiklinės Špinatų
-
2 Kiaušiniai
-
6 Kiaušinių Baltymų
-
3 šaukteliai Alyvuogių Aliejaus
-
1 skiltelė Česnako
-
3/4 stiklinės Čederio Sūrio
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Iki 180 laipsnių įkaitinkite orkaitę. Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite arbatinį šaukštelį aliejaus. Suberkite špinatus, supjaustytus pomidorus ir česnaką. Kepkite maždaug keturias minutes.
- Į didelį indą įmuškite kiaušinius, sudėkite baltymus. Gerai išmaišykite. Sudėkite apkeptus špinatus, suberkite sūrį, paskaninkite druska ir pipirais.
- Likusius du šaukštelius aliejaus supilkite į keptuvę. Įkaitus aliejui, ten supilkite kiaušinių masę. Keptuvę kaitinkite ant mažos ugnies.
- Atsargiai maišykite. Vėliau keptuvę pašaukite į orkaitę. Iškeptą omletą ištraukite iš orkaitės, supjaustykite gabalėliais, papuoškite pomidorų riekelėmis, pabarstykite ką tik maltais pipirais.