0 0
Aštri trinta pomidorų sriuba su pupelėmis

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Aštri trinta pomidorų sriuba su pupelėmis

Savybės:
  • Aštru
  • Su Bulvėmis
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiauliena
  • Su Kiaušiniais
  • Su Mėsa
  • Su Morkomis
  • Su Paprika
  • Su Pomidorais
  • Su Svogūnais
  • 40min
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite 1 smulkintą svogūną, druskos, pipirų, gerai išmaišykite ir paruoškite nedidelius kukuliukus. Juos sumeskite į verdantį vandenį ir pavirkite 7-8 min. Tuo metu susmulkinkite likusį svogūną, morką, papriką, bulvę ir truputį pakepkite su aliejumi.
  2. Išvirusius kukuliukus išgriebkite į lėkštę, o į vandenį, kuriame jie virė, sudėkite pakepintas daržoves. Virkite, kol bulvės visai suminkštės. Tada sriubą sutrinkite smulkintuvu iki tyrės konsistencijos. Supilkite pomidorų tyrę ir pavirkite dar 2-3 min. Šviežius pomidorus nuplikykite, atvėsinkite po šalto vandens srove, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  3. Į sriubą sudėkite konservuotas pupeles, pomidorų kubelius, įberkite aitriosios paprikos bei kakavos miltelius, druskos ir pavirkite apie 5 min. Į lėkštes įdėkite faršo kukuliukų ir užpilkite karšta sriuba. Pabarstykite žalumynais ir patiekite.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Raspberry Cooler Kokteilis
ankstesnis
Raspberry Cooler Kokteilis
Belgiškas pyragas su ananasais
sekantis
Belgiškas pyragas su ananasais
Raspberry Cooler Kokteilis
ankstesnis
Raspberry Cooler Kokteilis
Belgiškas pyragas su ananasais
sekantis
Belgiškas pyragas su ananasais

Parašyti Savo Komentarą