Jums reikės:
-
250g Konservuotų baltujų pupelių pomidorų padaže
-
250g Konservuotų baltujų pupelių pomidorų padaže
-
1L Vandens
-
250g Kiaulienos Faršo
-
1 Kiaušinis
-
250g Pomidorų Pastos
-
2 Svogūnai
-
0.5 Saldžiosios Paprikos
-
1 Morka
-
1 Bulvė
-
2 Pomidorai
-
1 šaukštelis Kakavos
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Aitrios Paprikos Miltelių
-
pagal skonį Žalumynų
Paruošimo būdas
- Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite 1 smulkintą svogūną, druskos, pipirų, gerai išmaišykite ir paruoškite nedidelius kukuliukus. Juos sumeskite į verdantį vandenį ir pavirkite 7-8 min. Tuo metu susmulkinkite likusį svogūną, morką, papriką, bulvę ir truputį pakepkite su aliejumi.
- Išvirusius kukuliukus išgriebkite į lėkštę, o į vandenį, kuriame jie virė, sudėkite pakepintas daržoves. Virkite, kol bulvės visai suminkštės. Tada sriubą sutrinkite smulkintuvu iki tyrės konsistencijos. Supilkite pomidorų tyrę ir pavirkite dar 2-3 min. Šviežius pomidorus nuplikykite, atvėsinkite po šalto vandens srove, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
- Į sriubą sudėkite konservuotas pupeles, pomidorų kubelius, įberkite aitriosios paprikos bei kakavos miltelius, druskos ir pavirkite apie 5 min. Į lėkštes įdėkite faršo kukuliukų ir užpilkite karšta sriuba. Pabarstykite žalumynais ir patiekite.