Jums reikės:
-
4 Bananas (-ai/-ų)
-
3 šukštai Žemės riešutų (lengvai pasūdyti ir sukapoti)
-
170g Juodojo Šokolado
Paruošimo būdas
- Bananus nulupkite ir perpjaukite skersai į dvi dalis. Į kiekvieną puselę įsmeikite po pagaliuką. Sudėkite ant padėklo, uždenkite plėvele ir įdėkite į šaldiklį, kad sustingtų (maždaug 3 val).
- Suberkite riešutus į lėkštę ar negilų indą. Kitame inde virš verdančio vandens (kuo mažesnė temperatūra, tuo geriau) greitai maišydami išlydykite šokoladą. Indas su šokoladu neturi liesti vandens.
- Supilkite šokoladą į aukštą stiklinę, pamirkykite bananus ir iškart pavoliokite riešutuose. Išdėliokite ant padėklo, padengto kepimo popieriumi.
- Jei visko iškart nesuvalgysite, likusius bananus suvyniokite į kepimo popierių ar plėvelę ir laikykite šaldiklyje.