Jums reikės:
-
300g Kaspinėlių Formos Makaronų
-
1 Cukinija (-os/-ų)
-
1 Agurotis (iai/ių)
-
150g Žirnelių su Ankštimis
-
9 Šparagas (ų)
-
1 Svogūnai (-as/-ų)
-
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
-
40g Parmezano Sūrio
-
pagal skonį Alyvuogių Aliejaus
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Cukiniją ir agurotį perpjaukite išilgai, paskui supjaustykite plonais griežinėliais.
- Nulupkite šparagų stiebus, perpjaukite kiekvieną šparagą į 4 – 5 dalis.
- Nuo žirnelių ankščių nulupkite kietą ploną kraštelį, tada susmulkinkite ankštis. Užkaiskite makaronus.
- Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite. Svogūną nulupkite, supjaustykite plonais pusžiedžiais.
- Ant kaitrios viryklės apkepkite visas daržoves aliejuje, išskyrus česnaką. Daržovės neturi būti per minkštos, jos turi išlikti traškios. Iškepusias daržoves sudėkite į lėkštę.
- Keptuvėje pakaitinkite dar šiek tiek aliejaus, sudėkite smulkintą česnaką. Po 20 sekundžių suberkite visas daržoves, išmaišykite. Dar po pusės minutės sudėkite išvirusius makaronus. Įberkite druskos, pipirų, prieš patiekdami apibarstykite parmezanu.