Jums reikės:
- 
                                          300g Kaspinėlių Formos Makaronų
- 
                                          1 Cukinija (-os/-ų)
- 
                                          1 Agurotis (iai/ių)
- 
                                          150g Žirnelių su Ankštimis
- 
                                          9 Šparagas (ų)
- 
                                          1 Svogūnai (-as/-ų)
- 
                                          2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
- 
                                          40g Parmezano Sūrio
- 
                                          pagal skonį Alyvuogių Aliejaus
- 
                                          pagal skonį Druskos
- 
                                          pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Cukiniją ir agurotį perpjaukite išilgai, paskui supjaustykite plonais griežinėliais.
- Nulupkite šparagų stiebus, perpjaukite kiekvieną šparagą į 4 – 5 dalis.
- Nuo žirnelių ankščių nulupkite kietą ploną kraštelį, tada susmulkinkite ankštis. Užkaiskite makaronus.
- Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite. Svogūną nulupkite, supjaustykite plonais pusžiedžiais.
- Ant kaitrios viryklės apkepkite visas daržoves aliejuje, išskyrus česnaką. Daržovės neturi būti per minkštos, jos turi išlikti traškios. Iškepusias daržoves sudėkite į lėkštę.
- Keptuvėje pakaitinkite dar šiek tiek aliejaus, sudėkite smulkintą česnaką. Po 20 sekundžių suberkite visas daržoves, išmaišykite. Dar po pusės minutės sudėkite išvirusius makaronus. Įberkite druskos, pipirų, prieš patiekdami apibarstykite parmezanu.












 
                 
                



