0 0
Šokoladinis Sūrio Pyragas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
250g Maskarponės Sūrio
3 šaukštai Cukraus
1 stiklinė Sausainių Trupinių nesaldžių
1 šaukštas Lydyto Sviesto
1 stiklinė Avietė (-ės/-ių)
50g Baltojo Šokolado
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
1 šaukštelis Vanilinio Cukraus
1 šaukštelis Tarkuotų Citrinos Žievelių
100g Liesos Grietinės

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Šokoladinis Sūrio Pyragas

Su Avietėmis

Savybės:
  • Saldu
  • Su Avietėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Sūriu
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Sumaišykite sutrupintus traškius sausainius, 1 šaukštelį cukraus ir lydytą sviestą. Paskirstykite masę ant kepimo formos (diametras – daugiausiai 22 cm) dugno ir kraštų, ant viršaus sudėkite avietes.
  2. Išplakite sūrį iki vientisos masės, įdėkite 2 šaukštus cukraus ir ištirpintą baltąjį šokoladą. Apie 3 minutes paplakite. Tada įmuškite du kiaušinio trynius, gerai išmaišykite, paskui sudėkite vanilę, citrinos žievelę ir grietinę. Viską dar kartą išplakite.
  3. Inde išplakite du kiaušinio baltymus iki kietumo. Sudėkite juos į tešlą, gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į kepimo formą ant uogų.
  4. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Išjunkite orkaitę, praverkite dureles, tegu pyragas pravėsta. Maždaug po valandos uždenkite pyragą ir mažiausiai 4-ioms valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Šermukšnių Uogienė
sekantis
Bananinis Kokteilis
ankstesnis
Šermukšnių Uogienė
sekantis
Bananinis Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą