Jums reikės:
-
800g Kiaulienos Faršo
-
2 Svogūnai (-as/-ų)
-
5 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
2 riekelės Batono
-
2 šaukštai Miltų
-
5 šaukštai Aliejaus
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.
- Batoną be plutelės pamerkite į vandenį ir tuomet nuspauskite.
- Į faršą sudėkite svogūnus, išmirkytą batoną, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.
- Likusius kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. I
- š faršo formuokite paplotėlius, į jų vidurį dėkite po 1 valg. š. smulkintų virtų kiaušinių. Tuomet formuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose ir keptuvėje iškepkite.