Jums reikės:
-
200g SausainiųGaidelis ar panašių
-
70g Graikinių Riešutų
-
100g Sviesto
-
2-3 šaukštai Kakavos
-
3 šaukštai Pieno
-
3-4 šaukštai Cukraus
Paruošimo būdas
- Prieš gaminant tinginį, sviestą paliekame kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Riešutus susmulkiname, o sausainius sutrupiname.
- Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužviriname, beriame sausainius, riešutus, gerai išmaišome.
- Pravėsusį puodo turinį dedame ant maistinės plėvelės, formuojame tinginį ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą, kad sustingtu. Skanaus!