Jums reikės:
-
40ml Degtinės
-
60ml Pomidorų Sulčių
-
1/2 šaukštelio Citrinų SulčiųŠviežiai spaustų
-
6 lašai Tabasco
-
Pagal skonį Druskos
-
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
-
Pora skiltelių Žalioji Citrina (-os) (lime)papuošimui
-
1 Salierų Šakelėpapuošimui
Paruošimo būdas
- Visus ingredientus, išskyrus žaliųjų citrinų skilteles, supilame į plaktuvę su grūstu ledu. Švelniai suplakame. Supilame į aukštą taurę, sumetame žaliųjų citrinų skilteles ir pagal skonį pridedame prieskonių, jeigu trūksta.
- Darant šį kokteilį, svarbiausia nepadauginti prieskonių – geriau jų papildomai prisidėti jau pagaminus kokteilį. Papuošiama citrinos griežinėliu ir salierų šakele. Patiekiamas stipriai atšaldytas.