Old-Fashioned stiklinėje ištirpinkite cukų soda vandenyje. Pripildykite stiklinę smulkinto ledo Supilkite romą ir gerai išmaišykite Papuoškite kokteiline vyšnia, bei citrinos ir apelsinų riekelėmis
Vyšnias nuplauname, išimame kauliukus, apiberiame cukrumi ir paliekame 2- 3 valandom. Dedame puodą ant viryklės ir verdame 30 minučių ant silpnos ugnies vis pamaišydami ir nuimdami susidariusias putas. Tuo tarpu,...
Pasiruošiame biskvitus. Kiaušinius, elektriniu plakikliu, sumaišome su cukrumi. Suberiame maltus riešutus, miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišome. Tešlą padaliname į tris lygias dalis ir po vieną kepame biskvitus....
Sumaišykite visus ingredientus mažame dubenėlyje ir sutrinkite su smulkintuvu iki purios masės. Patiekite nedelsiant arba padėkite į šaldiklį, kol užsinorėsite paskanauti. Recepto autorius: Santa Maria
Iš pradžių paruošiame varškės masę: ištriname varškę su cukrumi. Sudedame supjaustytus bananus bei slyvas (pradžioje nulupame slyvų odeles bei tada supjaustome jas labai smulkiais gabaliukais). Tuomet sutrupiname sausainius bei apliejame...
Iš pradžių burokėlius išvirkite, atvėsinkite bei sutarkuokite smulkios tarkos pagalba. Kitą kartą kepdama pabandysiu ne tarkuoti, o trinti blenderiu (manau rezultatas bus panašus). Tada kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite aliejų....
Prieš gaminant tinginį, sviestą paliekame kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Riešutus susmulkiname, o sausainius sutrupiname. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą,...
Pirmiausia avietes dedame į puodą storu dugnu. Padarome iš uogų košę naudodami bulvių grūstuvę arba blenderį. Bananus smulkiai supjaustome (pusžiedžiais arba ketvirčiais) ir dedame prie uogų. Tada į uogų košę...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika