Sutrinkite gervuoges ir sudėkite į kokteilių plaktuvą Tada supilkite džiną, citrinų sultis ir cukraus sirupą Perkoškite ir supilkite į stiklinę su ledukais Užpilkite soda vandeniu ir papuoškite mėtos lapeliais
Šaltalankius nuplaukite, nusausinkite. Dideliame inde uogas lengvai sumaigykite. Tada į užpiltinei skirtą indą sudėkite šaltalankio uogas, ten pat sudėkite ir griežinėliais supjaustytas žaliąsias citrinas. Supilkite degtinę ir cukraus sirupą. Gerai...
Prancūziški eklerai kepami iš plikytos tešlos, kurios receptų yra daug, bet gaminimo principas bendras visoms: skysčių-riebalų mišinys su druska ir cukrumi užverdamas, į jį per kartą suberiami visi sijoti miltai,...
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika