Cukiniją ir agurotį perpjaukite išilgai, paskui supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite šparagų stiebus, perpjaukite kiekvieną šparagą į 4 – 5 dalis. Nuo žirnelių ankščių nulupkite kietą ploną kraštelį, tada susmulkinkite ankštis....
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pabarstome druskos ir paliekame 10 min., kad išsiskirtų sultys. Žuvį supjaustome labai smulkiai. Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome. Gerai nuspaudžiame cukinijas (man liko didelė sauja cukinijos)....
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, pabarstyti druska ir palikti, kad išsiskirtų skystis. Tuomet ją gerai nusunkti ir sudėti į faršą. Sudėti smulkintą svogūną, česnaką, kiaušinį, prieskonius, žalumynus ir manų kruopas. Gerai...
Iš pradžių slyvas užpilame cukrumi bei palaikome kelias valandas. Tuomet suberkite kubeliais supjaustytas cukinijas bei nuolat pamaišydamos verdame maždaug 45 minutes. Prieš baigdamos virti įberiame tarkuoto imbiero. Pilstome į stiklainius...
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika