Jums reikės:
-
225g Bolivinės balandos
-
25g Sviesto
-
1 Raudonas Čilis (-iai/-ių)Susmulkinas
-
1 skiltelė Česnakas (-ai/-ų)Susmulkinta
-
400g Vištienos Krūtinėlių
-
Pora šaukštelių Alyvuogių Aliejaus
-
Saujelė Juodų Alyvuogių
-
1 Raudonas Svogūnas (-ai/-ų)Susmulkintas
-
100g Feta Sūrio
-
Pagal skonį Mėtų Lapeliai
-
Pusės citrinos sultys Citrina (-os/-ų)
Paruošimo būdas
- Išvirkite bolivinę balandą pagal instrukciją ant pakelio, tada išskalaukite šaltame vandenyje ir nusausinkite.
- Susmulkinkite česnakus bei čilius ir sumaišykite su sviestu. Turi gautis pasta.
- Supjaustikite vištienos filė, įpilkite aliejų į grill tipo keptuvę ir pakepinkite vištienos filė. Priklauso nuo gabaliukų dydžio bet dažniausiai užtenka 4-5min ant kiekvienos pusės.
- Kai baigs kepti, „pabarstykite” aštriu sviestu, kad ištirptu.
- Sudėkite bolivinę balandą, pomidorus, alyvuoges, svogūnus, feta sūrį ir mėtos lapelius į dubenį. Įpilkite alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, itarkuokite citrinos žievelės bei pagardinkite prieskoniais pagal skonį (juodais pipirais bei druska).
- Viską gerai išmaišykite.
- Pateikite ant lėkštės su vištienos gabaliukais viršuje.