Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Mažame inde sumaišykite cukrų, miltus, cinamoną ir maltus gvazdikėlius. Į kepimo formos dugną dėkite vieną sluoksnį tešlos, pusę obuolių masės, pusę cukraus ir miltų mišinio,...
Sumaišykite viskį ir medų kartu Supilkyte į dvi karščiui atparias stiklines Įdėkite į kiekvieną stiklinę cinamono lazdelę ir užpilkite 200ml verdančiu vandeniu Įspauskite šlakelį citrinos sulčių Papuoškite citrinos riekele su...
Užvirti vandenį Sudėti cukrų, gvazdikėlius, cinamono lazdeles ir citrinos žievelę Pavirti 10 minučių Leiskite šiek tiek atvėsti, kad nebūtų verdantis Tada supilkyte vyną bei pašildykite iki 80-90 laipsnių, tik neužvirinkite...
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika