Įpilkite degtinę ir kavos likerį į stiklinę su ledu Iš lėto maišykite 30 sek – 1min. Papuoškite vyšnaite Galima įpilti coca – colos jei norite silpnesnio varijanto
Pripildykite dvi stiklines ledukų Supilkite degtinę, persikų degtinę, išspaustų apelsinų sultis ir spanguolių sultis į dydesnį indą ir išmaišykite Išpilstikite į stiklines ir lėtai išmaišykite Papuoškite apelsinų riekelėmis
Sudėkite visus ingredientus, išskyrus Prosecco į kokteilių plaktuvę Įdėkite ledukų Viską gerai išplakite Supilkite į stiklinę ir papuoškite pasifloros riekele Supilkite Prosecco į atšaldytą stikliuką ir patiekite su kokteiliu
Išspauskite sultis iš 1½ žaliujų citrinų ir susmulkinte su blenderiu iki piurė konsistencijos. Supjaustikite likusias žaliasias citrinas į ketvirčius ir tada kiekvieną ketvirtį dar kartelį perpjaukite per pusę. Įdėkite du...
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika