Supilkyte džiną, Blue Curacao, įšspauskite citriną ir įdėkite rozmarino šakelę į stiklinę Gerai išmaišykite Įdėkite ledukų ir užpilkite toniku Iš lėto išmaišykite
Sutrinkite gervuoges ir sudėkite į kokteilių plaktuvą Tada supilkite džiną, citrinų sultis ir cukraus sirupą Perkoškite ir supilkite į stiklinę su ledukais Užpilkite soda vandeniu ir papuoškite mėtos lapeliais
Didelėje aukštoje taurėje arba Kolinzo taurėje gerai išmaišykite visas dalis. Ant viršaus užpilkite sodos vandens. Vėl pamaišykite. Taurę papuoškite apelsino griežinėliu ir įmeskite vyšnaitę.
Į maišymo stiklinę suberkite ledo kubelius, supilkite džiną ir sausą vermutą. Viską gerai išmaišykite. Mišinį į taurę nukoškite baro koštuvu. Kokteilį papuoškite alyvuogėmės arba plona citrinos žievele.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika