Į užpiltinei skirtą butelį sudėkite cinamono lazdeles ir čili pipirus. Užpilkite degtinę, supilkite ir cukraus sirupą. Suplakite. Butelį sandariai uždarykite ir palaikykite 2-3 savaites.
Sumaišykite viskį ir medų kartu Supilkyte į dvi karščiui atparias stiklines Įdėkite į kiekvieną stiklinę cinamono lazdelę ir užpilkite 200ml verdančiu vandeniu Įspauskite šlakelį citrinos sulčių Papuoškite citrinos riekele su...
Užvirti vandenį Sudėti cukrų, gvazdikėlius, cinamono lazdeles ir citrinos žievelę Pavirti 10 minučių Leiskite šiek tiek atvėsti, kad nebūtų verdantis Tada supilkyte vyną bei pašildykite iki 80-90 laipsnių, tik neužvirinkite...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika