Naminis Kahlua kavos likeris
Kahlua - tai alkoholinis kavos likeris su labai skaniu vanilės prieskoniu, kurį visai nesudėtinga pasigaminti savo namuose. Toks likeris yra naudojamas daugybėje alkoholiniu kokteilių, kulinarijoje bei konditerijoje.
Paruošimo būdas
Dalintis
- Pirmiausia vandenį, cukrų bei kavą supilame į puodą ir užverdame maišydami, kad cukrus neprikeptų bei visiškai ištirptų.
- Užvirus, verdame, kartas nuo karto (kas maždaug 10-20 minučių) pamaišydami 3 valandas (taip, taip – net tris valandas).
- Po trijų valandų virimo, leidžiame pilnai atvėsti.
- Tada supilame degtinę ir vanilę, itin gerai išmaišome ir supylę į gerai užkimštą tarą laikome šaldytuve.
Atsiliepimai Apie Receptą
Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Prisijunkite, kad galėtumėte palikti atsiliepimą