0 0
Kibinai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Kibinai

Laaabai skanūs

Savybės:
  • Su Kiauliena
Virtuvė:

Labai skanių kibinų receptas.

  • Porcijos 30
  • Vidutinis

Jums reikės:

  • Tešlai

  • Įdarui

Paruošimo būdas

Dalintis

Mėsos įdarą galima pakeisti daržovėmis, varške ar kuom tik širdis geidžia.

Recepto autorius: pavaryk.lt

Steps

1
Done
45min

Tešla

1. Į indą pilame miltus. Išpilame visą pakelį.
2. 450 g margarino supjaustome gabaliukais ir metame į puodą su miltais.
3. Įberiame druskos (pagal skonį).
4. Maišome (triname) kol margarinas tolygiai pasiskirstys po miltus. Į mažus neišsitrynusius margarino gabaliukus nekreipkite dėmesio - jie gali likti. Svarbu, kad jie nebūtų pernelyg dideli.
5. Toliau kiaušiniai. Pradžioje imame vieną kiaušinį ir atskiriame jo trynį. Baltymą pilame į masę, o trynį į indelį - jo mums prireiks vėliau, o dabar tegul ilsisi :).
6. Likusius 3 kiaušinius su visu jų turiniu (išskyrus lukštus :) mušame į miltų-margarino masę.
7. Toliau į masę dedame 200 g grietinės.
8. Maišome ir minkome masę. Darbuojamės tol, kol tešla nelips prie rankų.
9. Paruoštą tešlą su visu indu statome į šaldytuvą ir laikome 30 min.
10. Kol tešla stovi šaldytuve gaminame įdarą

2
Done
15min

Įdaras

  1. Pradžioje kubeliais pjaustome mėsą ir dedame į patogų indą.
  2. Įdedame 50 g margarino.
  3. 3 kubeliais pjaustytus svogūnus.
  4. Šlakelį šalto virinto vandens.
  5. 0,5 pakelio Vegetos (vietoj Vegetos galima naudoti druską, tik aišku ne 0,5 pakelio :), o pagal skonį).
  6. Juodųjų pipirų.
  7. Viską gerai išmaišome
3
Done
45min

Kibinai

  1. Po 30 min. traukiame iš šaldytuvo tešlą
  2. Iš tešlos formuojame panašaus dydžio kamuoliukus.
  3. Kamuoliukus suspaudžiame (suplojame) ir kočiojame.
  4. Ant viršaus per vidurį dedame įdarą.
  5. Pakeliame ir sujungiame tešlos blynelio kraštus (apgaubiame įdarą).
  6. Sujungtus kraštus užlenkiame.
  7. Dedame kibinus ant skardos. DĖMESIO! Skarda turi būti sausa, jokių riebalų ar aliejų!
  8. Suplakame atidėtą kiaušinio trynį (prieš tai įpilame šlakelį šalto virinto vandens).
  9. Su kiaušinio plakiniu ištepame visų kibinų viršūnes.
  10. Šauname į orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje 25 - 30 min.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Vidutinis Įvertinimas:
(5)
Total Reviews: 1
Spurgis

Niam niam!

Aviation
ankstesnis
Kokteilis Aviation
Vištienos Graikiškos salotos Su Bolivine Balanda
sekantis
Vištienos Graikiškos salotos Su Bolivine Balanda
Aviation
ankstesnis
Kokteilis Aviation
Vištienos Graikiškos salotos Su Bolivine Balanda
sekantis
Vištienos Graikiškos salotos Su Bolivine Balanda

Parašyti Savo Komentarą