0 0
Jautienos Troškinys su Grybais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
1 sauja Džiovintų Grybų
1kg Jautienos Filė
3 Pomidoras (-ai/-ų)
1 Svogūnai (-as/-ų)
1 stiklinė Sauso Balto Vyno
4 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
2 šaukštai Miltų
6vnt Migdolų
1 skiltelė Česnakas (-ai/-ų)
žiupsnelis Šviežių Petražolių
Pagal skonį Druskos
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Jautienos Troškinys su Grybais

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Grybais
  • Su Jautiena
  • Su Mėsa
  • Su Miltais
  • Su Pomidorais
Virtuvė:
  • 85min
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Grybus pamerkite. Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų.
  2. Mėsą supjaustykite stambiomis juostelėmis, pasūdykite, apibarstykite pipirais, apvoliokite miltais ir pakepkite. Kepkite po kelis gabalėlius, greitai, kad neišbėgtų sultys. Sudėkite apkeptus gabalėlius į puodą, uždenkite, kad neatvėstų.
  3. Tame pačiame aliejuje (jei mažoka, įpilkite daugiau) pakepkite svogūną, sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus (prieš tai nuplikykite ir nulupkite žieveles bei išimkite sėklas). Daržoves kepkite 15 min., tada įpilkite vyno, padidinkite kaitrumą ir dar 3 min. patroškinkite.
  4. Šiuo padažu užpilkite mėsą ir troškinkite apie 40 – 60 min. Jei padažo mažoka, įpilkite vandens.
  5. Sudėkite į mėsą išmirkytus grybus (prieš tai nuspauskite) ir patroškinkite 10 min. Galiausiai sudėkite smulkintus česnakus, migdolus ir smulkintas petražoles.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
The Strange Weaver Kokteilis
ankstesnis
The Strange Weaver Kokteilis
Kepta višta su rozmarinais
sekantis
Kepta višta su rozmarinais
The Strange Weaver Kokteilis
ankstesnis
The Strange Weaver Kokteilis
Kepta višta su rozmarinais
sekantis
Kepta višta su rozmarinais

Parašyti Savo Komentarą